Скъпи наши клиенти,  

с радост ви съобщаваме, че от тази година MED става официален спонсор на баскетболната Евролига (Euroleague Basketball).

За онези, които не знаят, Euroleague Basketball е най-голямото европейско професионално баскетболно клубно състезание от първо ниво.

Имиджът и огромният потенциал на турнира обаче достигат далеч извън четирите ограничителни линии на игрището. Брандове от световен мащаб са свързани с турнира, отборите и световно признатите баскетболисти, както на игрището, така и извън него.  

От тази година и през следващите 6 години MED ще предоставя мъжко бельо, бански костюми и иновативна защитна маска, представена тази година в „отговор“ на Covid 19 епидемията. Това означава, че компанията има изключителните права за дизайна, изработката и разпространението на бельо, бански костюми и защитни маски с емблемите на отборите на турнирите EuroLeauge и EuroCup.

Така вие, нашите клиенти ще имате възможността да закупите предпочитаните от вас луксозни продукти с логото на своя любим отбор единствено от MED.  

Euroleague Basketball е едно от най-големите спортни събития в света, което се простира в пределите на повечето страни на Европейския съюз, но и извън него, например Русия, Израел, Сърбия, Полша, Литва и Турция. Отбори като Барселона, Реал Мадрид, Валенсия (Испания), Армани Милано (Италия), Байерн Мюнхен (Германия), ЦСКА Москва и Зенит Санкт Петербург (Русия) са само част от 18-те отбора в турнира. Заедно с тях са и гръцките Панатинайкос и Олимпиакос.