Колекция Пролет/Лято 2021 от MED е вече тук!

Новите модели бельо от MED този сезон са олицетворение на женската същност, в която се побират нежността и дивото, които всяка жена крие в себе си! 

Дизайнерите са заложили на разнообразие от колекции, в които всяка една дама би открила себе си и своя стил. 

Така модерните и този сезон животински принтове, в съчетание с нежни нюанси, присъстват в голяма част от моделите, а в останалите определено не e пестен блясък. Всеки един дизайн е уникален и пресъздаден върху удобни и галещи сетивата висококачествени материи.

Колекция BRIDAL е истинска нежност във формата на бельо. 

Страхотна бяла материя, съчетана с така емблематичните за марката кристали.  Перфектен избор за бъдещите булки и перфектния меден месец.


MELISSA е неразделната приятелка на всички дами, които обичат да се чувстват комфортно по всяко време на деня- по време на спорт, в ежедневието или у дома.

Изчистен дизайн в черно със зеброви акценти, изработен от любимата ластична материя на всички активни дами. 


ALYNA, ISABELLE и DIANA са колекции със стандартни кройки, но с нестандартен дизайн. 

Животински принт, но в свеж, закачлив и кокетен облик в розово-лилави нюанси.  Избор от сутиени с подплънки и без подплънки, бралет и триъгълни сутиени, дантелени бикини и модерни стрингове.


Колекция KIM се отличава съв свежите си нюанси - маслиново зелено и розово.

Създадена за дамите, които държат на изчистен дизайн, но вярват в силата на акцентите, в чието лице откриваме отново уникалните кристали по презрамките, изобразяващи животински принт.

Колекция ZEBRA е за екстравагантните дами, които държат винаги да са различни и запомнящи се.

Зебров десен в комбинация от полупрозрачна мека тюлена материя, подходяща както за специалните моменти,  така и просто за да се почувствате перфектно в кожата си.

LOLITA е истинска експлозия от блясък.


Прекрасните блестящи нишки в златно и розово, преплетени в уникалната кройка на моделите, ще ви накарат да се чувствате неповторимо секси. 

Разгледайте всички модели от новата колекция тук.


ВДЪХНОВETE СЕ ЗА НОВИ УСЕЩАНИЯ И ПРЕОТКРИЙTE СЕБЕ СИ С MED!