Избор на категория
Вашата количка

Нощници / Пижами

Нощници / Пижами

Ние искаме да сме стилни по всяко време от денонощието. Вкъщи обаче, държим и на комфорта. Затова нощниците и пижами на MED са симбиоза между удобство и лукс. Леки, нежни материи в съчетание с красиви кройки и секси акценти. 

Разгледайте нашите :

  • Нощници
  • Сатенени халати
  • Пижами с дълъг ръкав
  • Пижами с къс ръкав
  • Гащеризони за спане
  • Пижама сет от две части с презрамки
ROSE ПИЖАМА СЕТ
Ново -10 %
Колекция: ROSE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Колекция ROSE  е създадена за дамите, които се придържат към класиката, но все пак държат да бъдат различни и оригинални.Женствени флорални мотиви в розово, изобразени върху класическо черно от висококачествена дантела е перфектен избор за една гореща и запомняща се визия!Цвят: МногоцветенПринт: ФлораленКолекция: ROSEСъстав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
118.71 лв. 131.90 лв.
Колекция: ZAPHIRE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Подарете си щипка сексапил със секси нощница от най-изкусителната ни колекция ZAPHIRE.Цвят: ЧервенКолекция: ZAPHIRE Състав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
98.90 лв.
Колекция: ZAPHIRE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Подарете си щипка сексапил със секси нощница от най-изкусителната ни колекция ZAPHIRE.Цвят: ЧеренКолекция: ZAPHIRE Състав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
98.90 лв.
Колекция: JENNY
JENNY  СТИЛНА ПИЖАМА декорирана с нежни кристали.Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: ЧервенКолекция: JENNY..
157.90 лв.
Колекция: JENNY
JENNY  СТИЛНА ПИЖАМА декорирана с нежни кристали.Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: ЧеренКолекция: JENNY..
157.90 лв.
BEATRICE  ПИЖАМА РОЗОВО
-10 %
Колекция: JOLENE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: РозовКолекция: JOLENE..
150.21 лв. 166.90 лв.
EVE ПИЖАМА СЕТ
-10 %
Колекция: EVE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: Зелен/ЧеренПринт: ЖивотинскиКолекция: EVE Състав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
106.11 лв. 117.90 лв.
JOLENE ДЪЛГА НОЩНИЦА
-10 %
Колекция: JOLENE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Нежна, секси и впечатляваща вкъщи с нощниците от колекция JOLENEЦвят: ЧеренКолекция: JOLENE..
124.11 лв. 137.90 лв.
EVE ДЪЛГА НОЩНИЦА
-10 %
Колекция: EVE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: Зелен/ЧеренПринт: ЖивотинскиКолекция: EVE Състав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
129.51 лв. 143.90 лв.
JOLENE  ПИЖАМА СЕТ
-10 %
Колекция: JOLENE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: ЧеренКолекция: JOLENE..
97.11 лв. 107.90 лв.
LIVIA НОЩНИЦА ЧЕРНО
-30 %
Колекция: LIVIA
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо! Колекция LIVIА ще ви кара се чувствате добре в кожата си, независимо къде сте. Удобство и стил вкъщи или на почивкаЦвят: ЧеренПринт: ЖивотинскиКолекция: LIVIAСъстав: 90% Полиамид, 10% Еластан;..
53.83 лв. 76.90 лв.
LIVIA ПИЖАМА СЕТ ЧЕРНО
-10 %
Колекция: LIVIA
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Колекция LIVIА ще ви кара се чувствате добре в кожата си, независимо къде сте. Удобство и стил вкъщи или на почивка. Разгледайте всички модели.Цвят: ЧеренПринт: ЖивотинскиКолекция: LIVIAСъстав: 90% Полиамид, 10% Еластан;..
106.11 лв. 117.90 лв.
от 1 до 12 от общо 20 резултата (2 стр.)