Избор на категория
Вашата количка

Нощници / Пижами

Нощници / Пижами

Ние искаме да сме стилни по всяко време от денонощието. Вкъщи обаче, държим и на комфорта. Затова нощниците и пижами на MED са симбиоза между удобство и лукс. Леки, нежни материи в съчетание с красиви кройки и секси акценти. 

Разгледайте нашите :

  • Нощници
  • Сатенени халати
  • Пижами с дълъг ръкав
  • Пижами с къс ръкав
  • Гащеризони за спане
  • Пижама сет от две части с презрамки
ROSE ПИЖАМА
Ново -40 %
Колекция: ROSE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Колекция ROSE  е създадена за дамите, които се придържат към класиката, но все пак държат да бъдат различни и оригинални.Женствени флорални мотиви в розово, изобразени върху класическо черно от висококачествена дантела е перфектен избор за една гореща и запомняща се визия!Цвят: МногоцветенПринт: ФлораленКолекция: ROSEСъстав: 90% Полиамид, 10% Еластан;Високо качество и комфорт..
106.14 лв. 176.90 лв.
BEATRICE  ПИЖАМА РОЗОВО
-40 % ✈ Очакваме доставка
Колекция: JOLENE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: РозовКолекция: JOLENE..
100.14 лв. 166.90 лв.
JOLENE ДЪЛГА НОЩНИЦА
-40 %
Колекция: JOLENE
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Нежна, секси и впечатляваща вкъщи с нощниците от колекция JOLENEЦвят: ЧеренКолекция: JOLENE..
82.74 лв. 137.90 лв.
LIVIA НОЩНИЦА ЧЕРНО
-40 %
Колекция: LIVIA
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо! Колекция LIVIА ще ви кара се чувствате добре в кожата си, независимо къде сте. Удобство и стил вкъщи или на почивкаЦвят: ЧеренПринт: ЖивотинскиКолекция: LIVIAСъстав: 90% Полиамид, 10% Еластан;..
46.14 лв. 76.90 лв.
MONA ПИЖАМА СЕТ
-40 %
Колекция: MONA
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Разгледайте всички модели.Цвят: МногоцветенКолекция: MONAСъстав: 80% Полиамид; 20% Еластан;Високо качество и комфорт..
64.74 лв. 107.90 лв.
MONA ПИЖАМА СЕТ
-40 %
Колекция: MONA
Бъдете стилни дори по време на сън с луксозната колекция от нощници и пижамки от MED.Удобни, качествени и нежни материи, галещи тялото и с които удоволствието от съня ще бъде още по-голямо!Цвят: МногоцветенКолекция: MONAСъстав: 80% Полиамид; 20% Еластан;Високо качество и комфорт..
76.74 лв. 127.90 лв.
от 1 до 6 от общо 6 резултата (1 стр.)