МЕНЮ
Your Cart

Сутиени

Сутиени
Моделите от серия ALISA са удобни и с впечатляваща визия. Тази серия е емблематична за марката MED, любима на повечето клиентки. Стилни и качествени, при правилна грижа, тези "бижута", ще бъдат неотлъчна част от тоалета ви с години. Този сутиен е без подплънки.Подходящ е за голям естествен или бюст ..
84.90лв.
Моделите от серия ALISA са удобни и с впечатляваща визия. Тази серия е емблематична за марката MED, любима на повечето клиентки. Стилни и качествени, при правилна грижа, тези "бижута", ще бъдат неотлъчна част от тоалета ви с години. Този сутиен е с пуш-ъп подплънки, с които бюстът изглежда два пъти ..
82.90лв.
ALYNA СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ ЧАШКА D ALYNA СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ ЧАШКА D
Ново -10 %
Колекция ALYNA е част от колекция Пролет/ Лято 2021. Стандартни кройки, но с нестандартен дизайн. Така модерния и този сезон животински принт, но в свеж, закачлив и кокетен облик в розово-лилави нюанси.За всички MED момичета, които искат винаги да са стилни и забележителни.Сутиен ALYNA в чашка D без..
89.01лв. 98.90лв.
ALYNA СУТИЕН С ПУШ ЪП ЕФЕКТ ЧАШКА B ALYNA СУТИЕН С ПУШ ЪП ЕФЕКТ ЧАШКА B
Ново -10 %
Колекция ALYNA е част от колекция Пролет/ Лято 2021. Стандартни кройки, но с нестандартен дизайн. Така модерния и този сезон животински принт, но в свеж, закачлив и кокетен облик в розово-лилави нюанси.За всички MED момичета, които искат винаги да са стилни и забележителни.Сутиен ALYNA в чашка B с п..
87.21лв. 96.90лв.
AMANDA СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ AMANDA СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ
-30 %
Колекцията AMANDA е един истински комплимент към женствеността. Сексапилни модели с детайлни елементи, които подчертават красотата на женското тяло. Колекцията е за всички дами, които обичат да изразяват себе си и да бъдат винаги уникални.Този сутиен е без пуш-ъп подплънки. Подходящ е за голям естес..
69.23лв. 98.90лв.
AMANDA СУТИЕН ЧАШКА "D" AMANDA СУТИЕН ЧАШКА "D"
-30 %
Колекцията AMANDA е един истински комплимент към женствеността. Сексапилни модели с детайлни елементи, които подчертават красотата на женското тяло. Колекцията е за всички дами, които обичат да изразяват себе си и да бъдат винаги уникални.Състав: 95% Полиамид, 5% Еластан;..
85.33лв. 121.90лв.
Показани 1 от 6 | 115 (20 Страници)